Trainingen

Ben je trouwambtenaar, wil je trouwambtenaar worden of heb je de eer gekregen om binnenkort een dierbare te mogen trouwen? 
Dan is de Training Trouwambtenaar of de Masterclass Storytelling voor Trouwambtenaren van Soraya bij Segment Opleidingen echt iets voor jou!

Training Trouwambtenaar

Met de Training Trouwambtenaar verrijk je je kennis over het voltrekken van huwelijken / partnerschappen en oefen je vaardigheden op het gebied van gesprekken en presenteren.
 
Deze training gaat kort in op zowel de theoretische als de juridische aspecten van huwelijken en partnerschappen. Het grootste deel van de training wordt besteed aan basisvaardigheden die je als trouwambtenaar moet hebben. Na deze training ben je in staat om huwelijken en partnerschappen te sluiten.
 
Als trouwambtenaar heeft Soraya alle kennis, tips en trucs in handen om een goede en vooral leuke ceremonie te kunnen geven.

Masterclass Storytelling voor Trouwambtenaren

Wil je écht een onvergetelijke ceremonie neerzetten met een verhaal dat iedereen zal bijblijven? Volg dan deze Masterclass Storytelling voor Trouwambtenaren. 
 
Toen Soraya zelf trouwambtenaar werd had ze ontzettend veel behoefte aan een training voor het schrijven van haar speeches, maar helaas bestond deze toen nog niet. Nu jaren later heeft zij samen met vakvrouw Antoinette van der Molen deze masterclass mogen ontwikkelen, zodat ze (aankomende) trouwambtenaren wél kan helpen. 
 
Bij de masterclass leer je hoe je storytelling in kan zetten als trouwambtenaar. Je neemt het bruidspaar en de gasten mee door het verhaal van het bruidspaar en zet hen centraal op deze bijzondere dag. Tijdens de masterclass leer je de principes van Storytelling toe te passen in jouw speech. Je doet inspiratie op om jouw speech boeiend en levendig te maken.
 
Deze masterclass is heel erg praktijkgericht. Je gaat oefenen met het schrijven van een speech, maar ook de presentatievaardigheden zullen aan bod komen.

Ervaringen

"Wat een geweldige dag! Haar heerlijke humor, ontwapenende blik, aandacht voor cursisten, weet ze deze dag tot een feestje te maken. Zo blij met haar en deze training."

"Een prima cursus met een heerlijke authentieke trainer die garant stond voor veel waardevolle input, zinvolle antwoorden gaf op gestelde vragen en zorgde voor een ontspannen sfeer."

"Geweldige dag, inspirerende docent die zowel de theorie uitgebreid behandelde als de praktijk met leuke, leerzame oefeningen."

"Soraya is een topSTER! Vanaf het eerste moment tot de laatste minuut wist ze de cursus boeiend te houden. De lesinhoud was leerzaam, de manier hoe de lesstof werd overgebracht is iets wat ik me over 20 jaar absoluut nog kan herinneren!"

neem contact op

Soraya de Bakker 9.9 uit 22 ervaringen