Foto: Nander de Wijk

Trouwambtenaar

Trouwambtenaar van “Married at First Sight” op RTL4

Soraya de Bakker is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand, oftewel BABS en mag in heel Nederland officieel huwelijken sluiten. Soraya is al haar hele leven een ontzettend hopeloze romanticus en een sappie als het om de liefde gaat. Ze heeft een zwak voor de liefde, is gek op de liefde en vindt dat liefde het allermooiste is wat onze aarde te bieden heeft. Het is voor Soraya dan ook fantastisch om te mogen werken in de zogeheten “liefdesbranche”. Het voelt voor haar als een eer om twee geliefden die veel van elkaar houden in de echt te mogen verbinden.

Soraya de Bakker 9.9 uit 22 ervaringen

“Ze heeft gezorgd voor een onvergetelijke ceremonie”

Ontzettend bedankt voor de fantastische plechtigheid. Soraya heeft er mede voor gezorgd dat wij onze mooiste 10/8 ooit beleefd hebben. We raden deze top trouwambtenaar absoluut aan! Ze heeft gezorgd voor onvergetelijke ceremonie; Persoonlijk, sprankelend, met sentiment en humor. We hadden ons geen betere ambtenaar kunnen wensen. We zijn enorm onder de indruk en met ons ook onze gasten. Wat hebben we veel leuke reacties en complimenten gekregen! Nogmaals heel hartelijk bedankt.
Peter & sharon

Persoonlijk

Zij zal een paar weken voor jullie bruiloft persoonlijk met jullie afspreken voor een voorgesprek. In dit gesprek zal jullie eigen unieke verhaal besproken worden, met alle leuke, lieve, grappige en soms bijzondere details.

ontroerend

Soraya maakt van jullie verhaal een mooi, grappig, ontroerend en zeer persoonlijke speech die zij tijdens de ceremonie voor zal dragen. Door haar theaterachtergrond benaderd zij de ceremonie op een wat theatrale manier.

boeiend

Zij zal er altijd voor zorgen dat de ceremonie over het bruidspaar gaat. Zij ziet jullie gasten als publiek die ongeveer 45 minuten geboeid moeten zijn. En de speech zal altijd een begin, midden en eind hebben, waarin gewerkt wordt naar een hoogtepunt. Het hoogtepunt van jullie Ja woord!

c4c70e94-9dc5-4655-9bec-db4042bc4001

neem contact op

Soraya de Bakker 9.9 uit 22 ervaringen