Ervaringen

Eigenlijk was alles goed. Soraya was fantastisch. We hebben ontzettend veel complimenten gehad over de ceremonie en zelf vonden we het ook heel erg leuk en toepasselijk. We hadden ons niet beter kunnen wensen! Heel veel complimenten aan Soraya (en ook de gemeente Utrecht voor de gang van zaken). Rapportcijfer:10
Erik & Fleur
We willen je hartelijk bedanken voor de mooie ceremonie afgelopen zaterdag. Leuk dat je zo’n creatieve link hebt gelegd met de film UP. Je hebt er echt een goed verzorgd, mooi en rond verhaal met humor van gemaakt! We vinden het leuk je ontmoet te hebben en wensen je alle goeds toe! Bedankt ook voor de zorgvuldige afstemming en dat je zo betrokken enthousiast was bij ons liefdesverhaal.
Maarten & Isa
We willen je nog even bedanken voor je bijdrage aan onze bruiloft op 15 juni. We hebben echt met volle teugen genoten van de hele dag. We waren erg blij met hoe persoonlijk de ceremonie is geworden, dank daarvoor! Erg leuke toespraak heb je ervan gemaakt. En wat vast ook leuk is om te weten: veel gasten waren zo positief en enthousiast over jou, je hebt veel complimenten ontvangen. Dus dank!! Wij vonden het echt een fantastische dag, en blijven nog even op onze roze wolk zitten.
Lotte & Hylke
Inmiddels zijn we terug van onze huwelijksreis en kijken we terug op een meer dan geslaagde bruiloft. Wat een topdag! Heerlijk weer, goede sfeer en een prachtige ceremonie. We willen je enorm bedanken voor je mooie, lieve maar ook grappige en energieke speech. Echt precies zoals bij ons past. Super bedankt! Wat we ook zo fijn vonden is de communicatie en je warme betrokkenheid voor- en na de ceremonie. Heb je de speech toevallig nog? Dan zou het leuk zijn voor in ons trouwalbum. Nogmaals zoveel dank!
Evelyn & Maarten
Daar zitten we dan.. in Griekenland in de zon aan ons wijntje. Heerlijk na te genieten van onze fantastische dag. Over 1 ding was iedereen het eens.. wat een ontzettend leuke en enthousiaste ambtenaar!! Dat vonden wij al toen je bij ons aan de eettafel zat, maar werd nog maar eens bevestigd toen je eerst bij mij in het kamertje zat te vertellen dat je op het laatste moment nog even wat had aangepast en later je speech hield. Wat deed je dat geweldig! Geen lange saaie verhalen maar een enthousiaste, stralende meid die ons echt het gevoel gaf speciaal te zijn! We hadden je er graag langer bij gehad. Heel veel liefs en nogmaals dank voor het nog mooier maken van onze mooie dag! Heb je de speech toevallig nog? Dan zou het leuk zijn voor in ons trouwalbum. Nogmaals zoveel dank!
Antonio & Nathalie
Heel erg bedankt voor de leuke ceremonie! Je Duits was voortreffelijk 😉 We hebben achteraf veel complimenten gehoord over de ceremonie. Nogmaals erg bedankt voor de manier waarop je ons hebt getrouwd.
Carolin & Esgo
Wij willen je graag ontzettend bedanken voor het voltrekken van ons huwelijk! Het was een mooie, intieme en liefdevolle ceremonie; precies zoals wij het voor ogen hadden. Ook van onze familie en vrienden hebben wij ontzettend veel complimentjes gekregen over de ceremonie; ze vonden het allemaal heel mooi en ontroerend. Dat het verhaal zo mooi werd verteld kregen we ook meerdere malen te horen. Wij zijn nog volop aan het nagenieten en kijken terug op een onvergetelijke dag waarin de liefde centraal stond. Dank voor jouw prachtige bijdrage hieraan. 
Oskar & Sarah
Op 17 mei was je onze trouwambtenaar en wat zijn we daar blij mee! We kijken terug op een hele mooie dag en de ceremonie was precies zoals we gehoopt hadden; ontspannen en niet te formeel. Ook hebben we veel leuke reacties over de ceremonie gehad van onze gasten en iedereen vaak zien lachen tijdens je speech. Heel erg bedankt voor je bijdrage aan onze mooie dag! We hadden ons geen leukere trouwambtenaar kunnen wensen!!
Remco & Yvonne
Wij wilden nog even zeggen dat je werkelijk fantastisch was! De ceremonie was zo ontzettend mooi, iedereen vond je geweldig! (Wij natuurlijk ook!) Het was perfect.
Rosalin & Joost
Super bedankt voor de mooie ceremonie afgelopen vrijdag, we hebben echt genoten!!! 😍 Groetjes en veel liefs van ons! 
Carolien & Jeffrey
Inmiddels is het alweer meer dan 5 weken geleden dat je ons hebt getrouwd! We willen je heel graag laten weten dat we mede dankzij jou een geweldige herinnering hebben aan onze trouwdag! Je hebt het echt super gedaan. Voelde voor ons helemaal goed. Ook van veel van onze familie en vrienden hebben we super veel leuke reacties gehad over jou!  Wij zijn nog steeds helemaal happy! Inmiddels na een geweldige reis weer terug aan het werk, maar wel met een ontzettend goed en blij gevoel!  Dus bij deze nogmaals enorm bedankt voor deze mooie start van ons huwelijk!!!!! Je bent de beste trouwambtenaar die we ons konden wensen!! Veel plezier met alle bruiloften die je nog mag meemaken en we gunnen jou ook ooit zo’n moment!
Roderick & Judith
Wat een fantastische dag was gisteren met prachtige ceremonie. Heel speciaal hoe jij ons verhaal zo puur en vol emotie en humor wist te brengen. Iedereen was ontzettend enthousiast over jou als BABS.
Jorik & Hanneke
Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan onze mooie dag!
Paul & Marjolein
Vanaf het vliegveld in Kuala Lumpur (1 vlucht gehad, 1 te gaan) een berichtje om je te bedanken voor jouw rol in ons huwelijk afgelopen zaterdag! Wat was het een prachtige dag, en wat hebben we genoten van je speech! Heel leuk hoe je iedereen direct aan het lachen kreeg, je hebt ons verhaal top verteld. En iets korter dan onze eigen versie haha ;-). We hebben veel complimenten over je ‘performance’ gehad, dus bij dezen geef ik ze door. Alleen Jacqueline was wat minder enthousiast haha ;-). Veel plezier bij alle andere stellen die je mag trouwen, het lijkt mij een prachtige baan!
Pieter & Anne 
We willen je hartelijk bedanken voor je mooie speech en je betrokkenheid. Je kreeg veel complimenten van de gasten.  Nogmaals bedankt!
Sandy & Hanna
Alweer een week later, maar je prachtige toespraak is nog lang niet vergeten! Dank je wel voor de mooie ceremonie, we konden geen betere BABS bedenken.
Jeroen & Shirley
Echt geweldig! Dank voor je superbijdrage aan onze dag. We hebben enorm genoten en ook alleen maar hele leuke reacties op jouw ‘ons’ verhaal!!! Veel dank en liefs!
Naomi & Eline
Alle gasten én wij zelf waren vol lof over de ceremonie die zij zeer professioneel aan elkaar praatte. Van tevoren was er bij mij geen stress over hoe het zou verlopen, omdat ik er op vertrouwde dat het goed zou komen. Geen enkel detail is over het hoofd gezien en de opbouw van het verhaal was meeslepend, vermakelijk, maar bovenal ontroerend. Soraya is echt de beste Babs die je je kan voorstellen. Ze heeft het zo geweldig gedaan, vanaf het eerste gesprek was het raak. Wat een schat! Hoe ze ons verhaal heeft verwoord, alle mensen heeft meegenomen en elk belangrijk detail heeft genoemd. En ons ook nog heeft verrast met haar speech. In deze korte evaluatie kan ik niet genoeg omschrijven hoe fantastisch ze is. Als we terugkijken met onze gasten op onze bruiloft, noemt iedereen de ceremonie. Hoe prachtig die was. En dat is allemaal te danken aan Soraya!
Jorrit & Karolien
Wij willen jou bij deze nogmaals hartelijk danken! Je was een hele fijne trouwambtenaar. Bedankt voor alles!
Geert & Renee
Nu we alles een beetje kunnen bevatten willen we je met dit bericht heel graag heel erg bedanken. Onze bruiloft was compleet met jou. We waren en zijn zo blij met je speech, je humor, je geruststellingen, je oprecht mooie woorden, je enthousiasme. Het was precies wat we zochten en meer. Onze gasten waren ook ontzettend complimenteus over je. Nogmaals: dank je wel! We zijn blij dat je onderdeel uitmaakt van onze herinneringen.
Marvin & Merel

neem contact op